Honvédelmi tábor
Honvédelmi tábor

Információk

a táborokkal kapcsolatban

Minden 12-18 éves magyar állampolgár jelentkezhet a Honvédelmi táborba. A jelentkezés időrendi sorrendben történik. Azok a táborozók, akik nem rendelkeznek a jelentkezéshez szükséges kitöltött és aláírt dokumentumokkal, nem vehetnek részt a táborban. A táborozáshoz szükséges dokumentumokat a jelentkezők a regisztrációt követően kapják meg a megadott e-mail címre. A táborozó csak akkor vehet részt a táborban, ha online jelentkezése érvényes, illetve megfelel az életkori és egészségügyi feltételeknek. Egy táborozó legfeljebb kettő táborba jelentkezhet. 

A részvétel díja 2250 Ft/fő/nap. A díj, a kiválasztott tábor teljes időtartamára fizetendő. Például egy 5 napos tábor esetén a teljes részvételi díj 5*2250Ft/fő, vagyis 11250 Ft/fő. Ha a kiválasztott tábor 6 napos, abban az esetben a teljes részvételi díj 6*2250 Ft/fő, vagyis 13500 Ft/fő. A részvételi díj tartalmazza a szállást, a napi ötszöri étkezést és a programokat. A tábor díjának megfizetése utalással történik, a katonai szervezet e-mailben megadott számlaszámára. A közlemény rovatba fel kell tüntetni a tábor kezdő dátumát és a résztvevő nevét. A díj befizetésének határideje a jelentkezéstől számított 5 munkanap.

1.korcsoport: 2005.01.01-2008.12.31-e között születettek (12-15 évesek). 

2.korcsoport: 2002.01.01-2005.12.31-e között születettek (15-18 évesek). 

A 2005.01.01-2005.12.31-e között született fiatalok mindkét korcsoportos táborba jelentkezhetnek.

A jelentkezés határideje az adott tábor megkezdésének időpontja előtt 5 munkanap. A jelentkezés online történik ezen az oldalon, a jelentkezés menüpont alatt. Első lépésként írjuk be a születési dátumot, majd válasszunk a korcsoportnak megfelelő táborok közül. Ezután töltsük ki a további üres mezőket. Az online jelentkezést követően e-mailben fogjuk megkapni a további információkat a kiválasztott turnusról és a részvételi díj utalásához szükséges számlaszámot. A jelentkezés a részvételi díj befizetése és a befizetést igazoló dokumentum elküldése után válik véglegessé. A befizetést igazoló dokumentumot a kapott e-mailben feltüntetett e-mail címre kell elküldeni. Amennyiben 5 munkanapon belül nem történik meg a részvételi díj befizetése és a befizetést igazoló dokumentum elküldése a megadott az e-mail címre, akkor a regisztráció automatikusan törlődik!

Ha a lemondás a tábor megkezdésének időpontja előtt, legalább 5 munkanappal korábban történik, akkor a már befizetett részvételi díjat visszafizetjük. Egyéb esetben a befizetett összeget azonban nem áll módunkban visszafizetni.

Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatás - Honvédelmi tábor

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesülj táborainkról.

A 'Feliratkozom' gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatásának adatvédelmi tájékoztatójával.