Honvédelmi tábor
Honvédelmi tábor

Információk

a táborokkal kapcsolatban

Minden 12-18 éves magyar állampolgár jelentkezhet a Honvédelmi táborba. A jelentkezés időrendi sorrendben történik. Azok a táborozók, akik nem rendelkeznek a jelentkezéshez szükséges kitöltött és aláírt dokumentumokkal, nem vehetnek részt a táborban. (a dokumentumokat a jelentkezők a regisztrációt követően kapják meg e-mailben)

A részvétel díja 1900 Ft/fő/nap. A jelentkezőnek a kiválasztott tábor teljes időtartamára kell kifizetni a tábordíjat. Például egy 5 napos tábor esetén a teljes részvételi díj 5*1900Ft/fő, vagyis 9500 Ft/fő. Ha a kiválasztott tábor 6 napos, abban az esetben a teljes részvételi díj 6*1900 Ft/fő, vagyis 11400 Ft/fő. A tábor részvételi díja tartalmazza a szállást, a napi 5-szöri étkezést és a programokat. A tábor díjának megfizetése utalással történik, a katonai szervezet e-mailben megadott számlaszámára. A közlemény rovatba fel kell tüntetni a tábor kezdő dátumát és a résztvevő nevét. A díj befizetésének határideje a jelentkezéstől számított 5 munkanap.

1.korcsoport: 2003.01.01-2007.12.31-e között születettek (12-15 évesek). 

2.korcsoport: 2000.01.01-2004.12.31-e között születettek (15-18 évesek). 

A 2003.01.01-2004.12.31-e között született fiatalok mindkét korcsoportos táborba jelentkezhetnek.

A jelentkezés határideje az adott tábor megkezdésének időpontja előtt 5 munkanap. A jelentkezés online történik ezen az oldalon, a jelentkezés menüpont alatt. Első lépésként írjuk be a születési dátumot, majd válasszunk a korcsoportnak megfelelő táborok közül. Ezután töltsük ki a további üres mezőket. Az online jelentkezést követően e-mailben fogjuk megkapni a további információkat a kiválasztott turnusról és a részvételi díj utalásához szükséges számlaszámot. A jelentkezés a részvételi díj befizetése és a befizetést igazoló dokumentum elküldése után válik véglegessé. A befizetést igazoló dokumentumot a kapott e-mail-ben feltüntetett e-mail címre kell elküldeni. Amennyiben 5 munkanapon belül nem történik meg a részvételi díj befizetése és a befizetést igazoló dokumentum elküldése a megadott az e-mail címre, akkor a regisztráció automatikusan törlődik!

Ha a lemondás a tábor megkezdésének időpontja előtt, legalább 5 munkanappal korábban történik, akkor a már befizetett részvételi díjat visszafizetjük. Egyéb esetben a befizetett összeget azonban nem áll módunkban visszafizetni.

Magyar Honvédség Hírlevélszolgáltatás - Honvédelmi tábor

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mihamarabb értesülj táborainkról.

A 'Feliratkozom' gombra való kattintással egyetértek a Magyar Honvédség Hírelévszolgáltatásának adatvédelmi tájékoztatójával.